Español

Energia solar per a poblats rurals

La nostra prioritat als projectes és l'auto sostenibilitat, i per això treballem tant amb el desenvolupament humà com amb la protecció del medi ambient promocionant l'ús de les energies renovables.

Després d'iniciar el projecte “Una llum a Ndokh ”, que pretén dotar llum elèctrica a un poblat molt humil a Senegal, vam rebre un pressupost de la compra i la instal·lació de tres generadors solars. Cada un tenia un preu de 3.000€, però la seva instal·lació i muntatge requeria uns coneixements molt específics.

Però, va arribar a nosaltres una nova forma d'entendre l'energia solar amb una instal·lació molt més senzilla, un disseny més lleuger i a un preu mínim. Aquesta idea innovadora és de Yake Solar, una empresa d'Estats Units que ha revolucionat el mercat apropant-lo al consumidor mitjà.

Aquests generadors solars són una solució senzilla i barata per a ONGs que treballen en zones rurals, on l'accés a l'electricitat és limitat. Nosaltres recomanem els kit d'il·luminació solar YAkit R25 i YAkit R50. La seva mida portàtil permet portar-los fins al destí en una maleta facturada. Nosaltres ja hem començat a distribuir-les als projectes internacionals on treballem a través dels nostres voluntaris.

YAkit R25

313,39€ (IVA inclòs)


Aquest kit solar genera un promedi de 75Wh per dia i pot proporcionar 35 hores d'autonomia amb la càrrega completa de la bateria. Amb l'energia generada per aquest kit, es poden connectar en un dia els següents equips: tres làmpades LED de 3W durant 8 hores i carregar un dispositiu USB com un telèfon mòbil o un reproductor MP3 durant 6 hores.

 

 

 

La instal·lació és tan senzilla com mostra el següent vídeo, i és semblant a la de qualsevol equip electrònic com un televisor o DVD.

 

El kit complet inclou els següents elements:

YAkit R50

603,79€ (IVA incòs)

Aquest kit solar gener una mitjana de 150Wh per dia i pot proporcionar 2 dies d'autonomia amb una càrrega completa de la bateria. Amb l'energia generada per aquest kit, es pot connectar un dia els següents equips: tres làmpades LED de 3W durant 6 hores, un ràdio-reproductor estèreo musical compacte en AC de 10W durant 2,5 hores, un televisor LCD de 19” amb un reproductor DVD oreceptor satèl·lit durant 1 hora, a més es pot carregar un telèfon mòbil durant 5 hores.

 

 

La instal·lació és tan senzilla com mostra el següent vídeo, i és semblant a la de qualsevol equip electrònic com un televisor o DVD:

 

 

El kit complet inclou els següents elements:

Si voleu comprar aquests complets kit o altres de major potència per les vostres cases podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: info@ccong.es o al telèfon 938183965.

A la seu de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) tenim un equip de demostració.

 

copyright ©2013 Agrupament de Petites i Mitjanes ONG
Documento sin título